Özar Fidancılık Ve Peyzaj ~ Özar Fidancılık Ve Peyzaj:Bodur Meyve Fidanları,Gemlik Ayvalık Edremit Zeytin Fidanları Süs Bitkile
Özar Fidancılık Ve Peyzaj:Bodur Meyve Fidanları,Gemlik Ayvalık Edremit Zeytin Fidanları Süs Bitkile: Özar Fidancılık Ve Peyzaj

6 Temmuz 2010 Salı

Özar Fidancılık Ve Peyzaj

Biz Meyve Fidanı ve İç ve Dış Mekan Süs Bitkisi yetiştiriciliği yapmaktayız. Bu işi tüm zorluklarına rağmen severek yapıyoruz ve yaptığımız işin kutsal bir iş olduğuna inanıyoruz. Yetiştirdiğimiz fidanlardan yalnızca bir tanesi yarın yüzlerce kilo meyve verecek. Bunun ekonomiye olacak katkısını düşünmek bizleri çok mutlu ediyor.

Meyveler sağladıkları kalori, vitamin, madensel maddeler sayesinde beslenmemizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Meyveleri taze tüketebileceğimiz gibi meyve suyu, reçel, marmelat, pekmez yaparak veya kurutarak da yılın tamamında kullanabiliriz. Buda bize gösteriyor ki meyvecilik ekonomide geniş bir yer tutuyor.

Hem ülke ekonomisine hem de kendi ekonomimize faydalı olması açısından başarılı bir meyvecilik yapmalıyız.

Diktiğimiz fidanlar tutmalı, iyi gelişmeli, muntazam olarak meyveye yatmalı, çeşit özelliklerini göstermeli ve iyi para etmeli ki biz başarılı bir meyvecilik yapmış olalım.

Amacımız başarılı meyveciliğin ilk adımı olan fidan konusunda sizlere yardımcı olmak.

Yeşil bir çevre; kaliteli, bol ve bereketli kazançlar dileriz.


Özar Fidancılık Ve Peyzaj

0 yorum: